This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free Shipping above € 100,-

Elegant, organized and sustainable

People- and environment-friendly Zeology-Leather

De crossbody tas waar wél een telefoon in past

Crossbody waar je telefoon in past

In deze crossbody past wel je telefoon.

Wie van de vrouwen onder ons kennen het nou niet? Je ogen zijn altijd groter dan je tas.. We nemen graag te veel mee, overal waar we heen gaan. Of de man vraagt: “Mag dit even bij jou in je tas?” Ons antwoord is dan: “Je krijgt je eigen tas voor je verjaardag!”
Nu is dat waarschijnlijk niet de beste oplossing, want hij zal hem toch niet gaan gebruiken. Maar het is wel een idee om in plaats van de grote schoudertas mee te nemen, te gaan voor de kleinere crossbody. Dat we iets selectiever zijn in wat we meenemen en het bespaart ons na een tijdje pijn aan de schouder.

De mini crossbody 

De oplossing voor onnodig spullen meedragen de hele dag, is zo simpel. Ga op zoek naar de perfecte crossbody tas voor iedere gelegenheid. Deze kan je overal mee naartoe nemen, zonder dat je te veel spullen meeneemt, alle overzicht verloren hebt in je tas én het is de perfecte manier om je outfit af te stylen. Maar wat is nu echt een goede crossbody waar een telefoon, portemonnee, wat make-up en sleutels in past?

De crossbody waar wel een telefoon in past

Wij stellen je graag voor aan de slimme crossbody tas waar dit allemaal in past: De Sylvie 


De Sylvie is de perfecte metgezel voor iedere gelegenheid met haar elegante uitstraling. Daarnaast is er ruimte om al onze benodigde spullen mee te nemen. Zo is er een vaste portemonnee, ruimte waar je, je sleutels veilig kan opbergen en nog veel meer. Ben jij nieuwsgierig wat er allemaal nog meer in die perfecte crossbody tas past? Klik dan hier en neem kijkje op de pagina van de Sylvie en ontdek alle voordelen van de slimme crossbody tas.