This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free Shipping above € 100,-

Elegant, organized and sustainable

People- and environment-friendly Zeology-Leather

RETOURNEREN

Heb je een bestelling ontvangen waar je niet helemaal tevreden over bent, of toch liever een andere kleur?
Je kunt alles rustig nakijken en binnen 14 dagen na ontvangst van de aankoop beslissen of je het terugstuurt.

Als je een artikel wilt retourneren, stuur dan een e-mail naar info@tedlouise.com.
Het opgeven van een reden voor terugkeer zou een grote hulp zijn voor Ted Louise.
We streven ernaar om onze klanten de best georganiseerde tassen aan te bieden en alle feedback is welkom.
Vergeet niet je ordernummer te vermelden in de mail.
We nemen contact met je op met de retourgegevens.
Wanneer je je accessoire retourneert, is het belangrijk dat de artikelen ongedragen en - indien rederlijkerwijs mogelijk - in de originele staat zijn en dat je de retour binnen 14 dagen na ontvangst aanmeldt.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.
Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Zorg ervoor dat je alle onderdelen van de bestelling binnen 14 dagen na aanmelden retourneert, inclusief alle aangehechte labels en de stofzak.

De retourvoorwaarden zijn als volgt:

  • Artikel(en) moeten binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.
  • Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Zorg dat je alle onderdelen van de bestelling retour stuurt, dus inclusief alle aangehechte labels, stickers, wishcard én de dustbag.
  • Het artikel heeft geen gebruikssporen


Als u een of meer artikelen wilt retourneren, moet u het pakket afgeven op een postkantoor. De kosten van het retourneren zijn voor de consument. Vraag bij het retourneren van uw artikel(en) om het verzendbewijs met track & traceer code en bewaar het veilig! Stuur een foto van je track&trace code naar info@tedlouise.com met je ordernummer. Zo blijven we op de hoogte van de status van je retourzending. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.


Volg de onderstaande stappen voor een correcte afhandeling van uw retourzending:
Stap 1: Stuur een e-mail met een reden van retour naar onze klantenservice: info@tedlouise.com. Je ontvangt van ons een retourformulier.
Stap 2: Plaats de items die je wilt retourneren, met alle met alle geleverde toebehoren zoals alle aangehechte labels, stickers, wishcard én de stofzak en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking. Vergeet het retourformulier niet toe te voegen. Zonder retourformulier is het voor ons niet mogelijk om je retour te verwerken.
Stap 3: Schrijf het retouradres dat u van onze klantenservice heeft ontvangen bovenaan het doos. Zorg ervoor dat er geen andere adressen meer zichtbaar zijn. Dit voorkomt verwarring bij de vervoerder.
Stap 4: Breng de doos terug naar een postkantoor bij jou in de buurt.
Stap 5: Sla de track & traceercode die u op het postkantoor ontvangt.
Stap 6: Stuur een foto van uw verzendbewijs naar info@tedlouise.com met uw bestelnummer.