This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free Shipping above € 100,-

Elegant, organized and sustainable

People- and environment-friendly Zeology-Leather

De laptoptas: een onmisbaar accessoire voor elke business woman

vrouwelijke laptoptas ted louise

Lees hier waarom iedere zakenvrouw een laptoptas nodig heeft.

Dat de dresscodes in het zakenleven behoorlijk aan het veranderen zijn, juichen wij toe! Het hoeft allemaal niet meer strak en zakelijk. Bij pakken is er ruimte voor kleur en zelfs gympen zijn de laatste trend. En als kers op de taart: geen saaie en zakelijk laptoptassen meer, maar een mooie en elegante leren laptoptas. Waarom een laptoptas? Laat het ons uitleggen

 

Pen en papier is niet meer the way to go en we doen tegenwoordig alles op onze laptop.

Bescherm je laptop

Onze laptop gaat overal, waar jij gaat. Het is dan handig om tijdens het reizen je laptop wel te beschermen tegen alles van buitenaf. Laptops zijn niet gemaakt om in je hand te dragen onderweg naar kantoor. Je kan hem laten vallen of je komt in een regenbui terecht en het is afgelopen met je laptop.

Een leren laptoptas is daarom een echte aanrader. Behalve je laptop kan je er al je werkspullen in kwijt. Je hebt al je werkspullen zo fijn bij elkaar.


Ga voor een laptoptas die helpt organiseren

En nee dan bedoelen we niet een stoffen laptoptas die er zo praktisch uitziet, dat de tranen je meteen in de ogen springen als iemand ermee aan komt zetten. Bij Ted Louise combineren wij organisatie en elegantie. Al onze tassen hebben een elegante uitstraling en zijn zo ontworpen dat ze rust creëren tijdens een drukke dag. 

You never get a second chance to make a first impression

Wanneer je een mooie en elegante leren laptoptas hebt, maakt deze je outfit af! Het is dat laatste stukje dat ervoor zorgt dat mensen zien dat je oog voor detail hebt. Een italiaanse man zei ooit tegen ons: “ You can see if a woman has good taste, not by her clothing, but by here accessories.”

Ontdek hier de elegantie en georganiseerde laptoptassen van Ted Louise die je helpen overzicht te krijgen tijdens een drukke dag.

 

                                      laptoptas die helpt organiseren