This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free Shipping above € 100,-

Elegant, organized and sustainable

People- and environment-friendly Zeology-Leather

De vrouwelijke laptoptas

Vrouwelijke leren laptoptas TedLouise

Meer dan een vrouwelijke laptoptas. 

Voor de meeste vrouwen zijn de volgende voorbeelden heel herkenbaar. Je hebt net een lange werkdag gehad en wil je auto instappen, maar waar zijn mijn sleutels? Of je zit in een vergadering en moet zoeken naar je pen. Iedereen herkent deze frustratie wel. We kopen liever een tas die voor chaos zorgt dan een overzichtelijke werktas. Die tassen zien er namelijk vaak mannelijk uit. Toch? Nou dat is vanaf nu verleden tijd! Wij hebben een laptop tas die je overzicht biedt in de chaos en die er vrouwelijk uitziet. Een laptoptas die je hebt gemist in je drukke zakelijke leven. 

Dé beste leren laptoptas en schoudertas

Voor ons was er een gemis op de markt: Een vrouwelijke laptoptas die er van buiten elegant uitziet, maar van binnen zo overzichtelijk is dat je alles in één oogopslag terugvindt. Dit alles stond centraal bij het ontwerpen van onze Liz & Ana. Wij ontwierpen een slimme laptoptas! Hieronder wat onze leren laptoptas en schoudertassen te bieden hebben: 

 • Overzicht

  Bij het ontwerpen van onze tassen stond organisatie op 1. Zo hebben wij gedacht aan aparte vakken voor je: paspoort, telefoon, notitieboek, een verstevigend vak waar je 15,6 inch laptop veilig in kan opbergen. Alles overzichtelijk in de daarvoor bedoelde vakjes. 
 • Geen pennen meer kwijt

  “ Sorry, ik kan mijn pen niet vinden. Heb jij er één voor mij?” said every woman ever! Wij hebben een apart vak waar je, je pennen in kan opbergen. Zo heb je ze meteen bij de hand. 

 • Nooit meer zoeken naar sleutels 

  Al onze tassen hebben een sleutelhaak, waardoor je nooit meer je sleutels hoeft te zoeken in je tas.  

 • Nooit meer je portemonnee zoeken als je moet afrekenen

  Onze Romy heeft een speciale sleutelhanger, waardoor je hem kan bevestigen aan de sleutelhaak. Betaal jij even? 

 • Nooit meer je paraplu vergeten

  Hoe irritant is dat. Het regent en je denkt: mij hebben ze niet, ik neem een paraplu mee. En je vergeet hem ergens onderweg! Nou wij hebben een apart vak voor je paraplu. Die laat je dus niet meer ergens liggen. Alles compact en overzichtelijk bij elkaar in de leren laptoptas en schoudertas van Ted Louise. 
Kortom bij Ted Louise koop je meer dan een tas.