This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free Shipping above € 100,-

Elegant, organized and sustainable

People- and environment-friendly Zeology-Leather

Trots op onze powervrouw van de maand december: Romy Lange

Trots op onze powervrouw van de maand december: Romy Lange

“Een powervrouw is in mijn ogen een vrouw die niet stopt tot ze haar doel heeft bereikt. Ze weet tijdens haar reis naar succes mensen te inspireren, te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en zij zorgt ervoor dat mensen in hun kracht staan”, aldus onze founder Liz. 

“De afgelopen jaren zijn we hard aan de slag gegaan voor Ted Louise. Een reis vol pieken en dalen, maar wat zijn wij trots! Tijdens deze reis ontmoeten wij dagelijks inspirerende vrouwen. Omdat ik inspiratie en kracht haal uit hun verhalen en Ted Louise gemaakt is voor sterke vrouwen, door sterke vrouwen, wil ik deze verhalen delen met onze klanten.

Trots op onze powervrouw van de maand december: Romy Lange 

Toen we Romy Lange ontmoette, was het voor ons meteen duidelijk: dit is onze powervrouw van de maand december! Als trotste eigenaresse van: Zuidas Publishers & RCD Publishers weet Romy Lange als geen ander wat er nodig is om je te manifesteren in de zakenwereld.

Naam: Romy Lange
Woonplaats: Amsterdam
Leeftijd: 35
Functie: Eigenaar Zuidas Publishers & RCD Publishers

“Een paar maanden geleden kwam ik met het merk Ted Louise en oprichtster Liz in contact. Ik werd meteen enthousiast van haar visie, prachtige tassen en accessoires. Je merkt aan alles dat Liz zorgvuldig en met aandacht te werk gaat, waardoor kwalitatieve en stijlvolle producten gelanceerd worden. Ik vind het fijn en inspirerend om met vrouwelijke ondernemers zoals Liz contact te hebben en te sparren. Zo word je op nieuwe ideeën gebracht en het geeft je energie! Toen ik begon met ondernemen, vond ik dat een spannende stap en heb ik alle tips en adviezen zeer gewaardeerd op dat moment. Ik hoop dit weer door te kunnen geven aan andere sterke vrouwen.”

- Wat is voor jou de definitie van een powervrouw?

Een powervrouw is in mijn ogen iemand die ondernemend en zelfstandig is en eigen keuzes durft te maken. Ik ontmoet veel powervrouwen op de Zuidas en dat is heel inspirerend voor mij. Zij hebben een enorm druk bestaan en hebben toch alles goed op een rijtje. Sommige vrouwen mogen het zichzelf wat meer gunnen om een powervrouw te worden of te blijven. Zeker na het krijgen van kinderen nemen de ambities bij vrouwen vaak af en dat vind ik jammer om te zien.

- Hoe ga jij moeilijkheden te lijf?

Door stress te voorkomen. Als ik ergens een hekel aan heb, is het stress. Ik blijf altijd kalm en rustig en weet dat het daarom goed komt. Naast mijn drukke baan heb ik twee jonge kinderen. Dat is af en toe best pittig! Gelukkig krijgen mijn man en ik veel hulp thuis waardoor we alles kunnen doen op de manier hoe wij het voor ogen hebben. Door het vragen van hulp ga je trouwens ook vaak moeilijkheden uit de weg.

- Wat heb jij altijd bij in je tas?

Mijn Louis Vuitton agenda, telefoon, sleutels en portemonnee. Hier kan ik echt niet zonder!