This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free Shipping above € 100,-

Elegant, organized and sustainable

People- and environment-friendly Zeology-Leather

De leren laptoptas: een onmisbaar accessoire voor elke businessvrouw

leren laptoptas onmisbaar voor de businessvrouw

Dit is waarom een leren laptoptas niet kan ontbreken aan je tassen collectie!

De leren laptoptas, de perfecte accessoire voor de zakenvrouw. Ze komen in vele verschillende soorten en maten dragen bij aan een goed voorkomen. Maar wat maakt de laptoptas nou zo’n perfecte partner voor ons zakenvrouwen? Dat lees je hieronder.

Bescherming voor je laptop

Het klinkt zo logisch en dat is het ook! Een laptop is niet gemaakt om kras- stof- of vochtvrij te zijn. Een laptop is echt gemaakt als draagbare computer en is dus kwetsbaar. Daarvoor is een laptoptas heel handig.

Veel compartimenten

Wij vinden het altijd een must als een laptoptas veel compartimenten heeft, zodat je al je spullen netjes kan opbergen. Want ken je dat gevoel, dat je je tas opent en het één grote chaos van binnen is. Sorry, wij passen daarvoor. Vandaar een laptoptas met veel compartimenten.

Georganiseerd voorkomen

Wanneer jij een laptoptas hebt, met veel compartimenten dan draagt dat bij aan een georganiseerd voorkomen. Iemand op zoek naar een pen? Jij kan er direct een aanbieden. Je laptop leeg tijdens een meeting? Je hebt direct je oplader gevonden. Wat een rust geef dat.

Makkelijk te dragen

Je laptoptas kan je vaak aan de hand dragen of over je schouder. Wanneer je hem over je schouder draagt, heb je ook nog eens je handen vrij. Ideaal!

Goede investering

Wanneer je gaat voor een leren laptoptas is dit vaak een goede investering. Een leren laptoptas gaat namelijk lang mee. Dit komt doordat leer een duurzaam product en lang mooi blijft. Echte liefhebbers zeggen zelfs dat het leer gaat “leven” na verloop van tijd. Je kan er dus lang mee doen. Het is bij leer wel van belang dat je het goed onderhoudt. Lees hier de tips hoe je het beste een leren tas kan onderhouden.

Laptoptassen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Wil je gaan voor wat zakelijks? Dan is zwart of cognac altijd goed. Wil je een laptoptas die bijdraagt aan een elegante look? Koop dan hier de perfecte vrouwelijke laptoptas die je helpt met een georganiseerd voorkomen.