This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free Shipping above € 100,-

Elegant, organized and sustainable

People- and environment-friendly Zeology-Leather

Een tas speciaal voor je laptop!

tas speciaal voor je laptop

De perfecte laptoptas voor iedereen!

Bestaat die? Nou en of! Een enorm voordeel aan een laptoptas is, dat het een heel breed begrip is. Ze komen in veel verschillende vormen en kleuren. Wij weten zeker dat er echt voor iedereen wat is op de markt!

Voordelen laptoptas

Het allergrootste voordeel van een laptoptas is dat je, je laptop altijd beschermd kan meenemen. Vaak als je een laptop koopt, zit daar niet meteen een beschermende tas bij. Je kan je laptop door hem in een tas te dragen goed beschermen tegen beschadigingen en een regen of onweersbui. Vaak kan je in een laptoptas ook nog je nodige accessoires kwijt, zoals een muis, harde schijf, usb stick en oplader. Waardoor je alles fijn op één plek hebt. Wil je meer weten over de voordelen van een laptoptas? Klik dan hier. 

Welke verschillende soorten laptoptassen zijn er?

1. Aktetas, een leren of stoffen tas met daaraan een handvat

Het is een tas met een zakelijke uitstraling en wordt veel door mannen gebruikt. De tas wordt vaak alleen voor zakelijk doeleinden gebruikt, want hij heeft niet echt een casual uitstraling.

2. Dames laptoptas, een leren tas met daaraan een handvat en schouderband

Waar een aktetas toch vaak meer een mannen tas is, is er ook een laptoptas speciaal ontworpen voor dames. Een groot voordeel is dat je dameslaptoptassen vaak ook kunt gebruiken voor een nachtje weg. Twee vliegen in één klap

                                         de laptoptas Ted Louise                                            

3. Schoudertas, de tas die je om over je schouder draagt

Iedere vrouw heeft wel een schoudertas in haar collectie. Mocht je, je schoudertas gebruiken als kijk dan of die een extra vak heeft voor je laptop, zodat die goed beschermd is. En nog een ander groot voordeel zou zijn als de schoudertas vakjes heeft voor je telefoon, pennen en portemonnee, zodat je die niet ook continue hoeft te zoeken.
                                            De schoudertas voor je laptop

4. Rugzak, draag je op je rug

Die kennen we! Een rugzak komt in heel veel verschillende maten, materialen en kleuren. Het grote voordeel van een rugzak is dat het gewicht wordt verdeeld over je schouders. Het nadeel is dan wel meteen, dat je je spullen draagt op je rug. Je kan er zelf minder makkelijk bij en anderen kunnen er gemakkelijker zonder dat je het door hebt wat eruit halen.

5. Trolley, tas op wielen

Wanneer je veel reist voor werk, kan een trolley heel handig zijn om je laptop in te vervoeren. Handig tip van ons: Neem in je trolley ook je laptoptas mee voor wanneer je op de plek van bestemming bent. Zo hoef je, je trolley op de hotelkamer laten.

6. Laptophoes

In een laptophoes is je laptop in ieder geval beschermd voor invloeden van buitenaf. Groot nadeel is wel, dat je hem in je hand moet dragen. Of je zou hem in je schoudertas kunnen doen. Hoef je hem niet telkens in je hand te hebben. 

Wil je weten waar je allemaal op moet letten als je een laptoptas koopt? Klik dan hier.