This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free Shipping above € 100,-

Elegant, organized and sustainable

People- and environment-friendly Zeology-Leather

Voordelen van een kleine crossbody tas

Voordelen van een kleine crossbody tas

Wij leggen het je uit. Lees hier de voordelen van een kleine crossbody tas.

Hij is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld: de crossbody tas! Wat is een crossbody eigenlijk en waarom is hij zo populair?

De crossbody tas 

Het is letterlijk een tas die je dwars over je lichaam draagt. Waar eerst een schoudertas of rugzak populair was, is het woord “crossbody tas” pas sinds de 21ste eeuw een officieel woord. Dat wil zeggen dat de crossbody sinds dien terrein heeft gewonnen en de crossbody tas is here is too stay!

Maar wat maakt een crossbody dan zo fijn?

Leren crossbody tas 

Je handen vrij

Sommige blogs zeggen dat postbodes de crossbody hebben geïntroduceerd. Een tas die je op je heup hangt, zodat je handen vrij zijn en je gemakkelijk alles uit je tas kan pakken zonder je tas van je lijf af te hoeven halen. E voilà, daar ontstond de crossbody tas. Bedankt postbodes voor deze uitvinding! Wij kunnen niet meer zonder. 

Veelzijdiger dan een rugzak 

De rugzak verdeelt het gewicht over je schouders (ik die altijd veel te veel spullen meeneem: mijn schouders zijn u dankbaar), maar kent ook nadelen. Zo draag je, je kostbare spullen op je rug (niet heel veilig) en moet je de rugzak van je lijf halen om er iets uit te pakken. Dit is bij een crossbody niet. Je spullen hangen veilig langs je lijf, of mocht je de laatste trend volgen dan draag je de crossbody hoog op je buik. Geen dief die daar nog aan gaat zitten. En heb je wat nodig? Dan rits je hem zo open. In onze ogen is de rugzak geen partij voor de crossbody. Benieuwd naar de verschillende manieren hoe je een crossbody kan dragen? Lees het hier.

Crossbody veilig op je buik 

Een kleine crossbody is compact en oogt vrouwelijke 

De crossbody is een tas voor iedere gelegenheid, maar wint het bij formele outfits. Wanneer je een bedrijfsfeest of verjaardag hebt, dan wil je niet met een enorme tas aan komen. In een kleine crossbody kan je al je essentials kwijt terwijl je vrouwelijk en elegant oogt!

 

Er zijn eindeloze stijlen op de markt

Als we zeggen eindeloze stijlen, bedoelen we eindeloze stijlen! De crossbody kent no limits qua ontwerp en stijl. Ze komen in allerlei kleuren en stijlen. Heb je een formele outfit? Ga dan voor een zwart, cognac of beige crossbody. Is de dresscode casual? Kies een felle kleur of mooie print! Kortom met haar uitgebreide aanbod is de crossbody tas perfect voor iedere gelegenheid.

 

Ben jij opzoek naar een nieuwe crossbody voor in je collectie? Klik dan hier om ons aanbod te bekijken.