This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

De 4 must haves kenmerken van een tas

perfect must haves voor tassen

Let hier op bij het kopen van een tas!

Tegenwoordig is een tas niet meer alleen een praktisch product waar je spullen mee vervoerd. Het is ook echt een accessoire die je outfit afmaakt. Nu zien de beste tassen er niet alleen heel goed uit, maar hebben ze ook bepaalde onmisbare handige functies. Of je nu een tas zoekt voor een dagje shoppen, voor woon-werkverkeer, avondje stappen of om mee te reizen. Lees hier hoe je kan beoordelen of jouw tas alle benodigde functies heeft om als perfecte must have door te gaan.

Vakjes

Zoveel tassen zijn een “grabbelton”. Ze hebben geen enkel vakje in de binnenkant. Als je het ons vraagt, is dat niet echt ideaal. Het is veel prettiger wanneer een tas op zijn minst twee vakjes heeft. Eén vakje voor je telefoon en één voor je sleutels. Eigenlijk zou het helemaal perfect zijn als er een haakje is waar je, je sleutels aan kan hangen. Dan kan je in het overgebleven vakje nog je airpods kwijt.

Ritsen binnenin

We nemen weer even de “grabbelton” als voorbeeld. Wanneer je een binnen vak hebt met daarin een rits kan je altijd nog waardevolle spullen hier opbergen of cash geld. Dan slingert het niet los in je tas!

                                       geen grabbelton als tas

Verstelbare schouderband

Heeft een tas een verstelbare schouderband? Dan kan je de tas aanpassen op de perfecte pasvorm voor jou. Dit geldt voor alle tassen. Wist je ook dat er trends zijn in de hoogtes waarop je, je tas kan dragen? Op dit moment is het helemaal hot om je crossbody hoog te dragen. Dat die eigenlijk op je buik komt. Het is ook nog veiliger, want zo komt er echt helemaal niemand aan.

Materiaal

Nu moeten we eerlijk bekennen dat er niet één materiaal is dat je voor elke gelegenheid kan gebruiken. Wij stellen daarom voor om toch voor het aankopen van een tas goed te kijken voor welke gelegenheid je hem gaat gebruiken. Heb je een actieve vakantie en heb je een tas nodig die tegen meerdere weeromstandigheden bestand is, kijk dan naar eerder naar een tas gemaakt van waterdicht materiaal. Een leren tas is hartstikke mooi, een goede investering en geschikt voor heel veel gelegenheden, maar is het liefst zo min mogelijk in de regen!

Heb jij dit artikel gelezen en denk je nu: hé ik heb een grabbelton en moet een praktische tas hebben. Neem dan een kijkje in onze collectie.