This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

VERZORGING

Wij bij Ted Louise geloven in producten van goede kwaliteit die je ondersteunen bij elke stap die je maakt. Om de zachte en soepele textuur van het leer te behouden en het beste uit je product te halen hebben wij een paar tips op een rijtje gezet. De zorg en aandacht die je aan je tas geeft, dragen bij aan een lange en mooie levensduur van de tas.

De beste kwaliteit

Hoe te onderhouden.

Voordat je de tas gebruikt, spuit je de tas in met waterdichte leerspray. Breng de spray regelmatig aan op de tas, elke twee tot drie maanden. Lees voor het gebruik van de waterdichte leerspray de gebruiksaanwijzing aandachtig door. Test de spray voor gebruik op een binnenste of minder zichtbare deel van de zak. Deze spray zorgt ervoor dat:

• De tas waterdicht is
• Het leer reinigt
• Het leer voedt

Voorkom wrijven en krassen op je accessoire tegen ruwe oppervlakken en een scherp voorwerp. Dit kan krassen op het leer veroorzaken.

Draag in het begin je donkere tas met donkere kleding om kleuroverdracht of uitbloeding van de tas op kleding te voorkomen.

Vermijd langdurig contact met water. Pas op dat vochtigheid de kleuroverdracht en uitbloeding van kleding kan verhogen.

Als de tas nat is geworden, raden we je aan om de tas droog te deppen met een schone handdoek. Hang het op een hanger en laat het drogen. Gebruik geen haardroger. Als de tas droog is, kan het leer stug worden en zijn natuurlijke veerkracht verliezen.

Bescherm je tas

Hoe op te bergen

Het blootstellen aan kunstlicht of de zon kan verkleuring veroorzaken. Berg de tas op in de bijgeleverde dustbag van Ted Louise. De dustbag zorgt ervoor dat de tas beschermd is tegen stof en licht. Leg de tas vervolgens op een donkere plek.