This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

Gemaakt voor sterke vrouwen, door sterke vrouwen

Over Ted Louise

Bij Ted Louise geloven we dat alles mogelijk is. Met onze tassen empoweren wij onze klanten bij elke stap die je zet, zowel professioneel als privé. Wij zijn erin geslaagd om functionaliteit feilloos te combineren met elegantie. Door het unieke design maken wij een einde aan de chaos in de tas van een vrouw, zonder dat zij inlevert op elegantie. Daarnaast zijn onze tassen gemaakt van het award winnend materiaal: Zeology-Leather, ook wel mens- en milieuvriendelijk leer genoemd. De tassen zijn elegant, functioneel en zorgen ervoor dat onze CO2 afdruk op aarde kleiner wordt. Het zit 'm in de details! Ted Louise is meer dan een tas voor haar klanten. Ted betekend “Voortvarend” en Louise “Strijder om de buit”. Dat is precies voor wie Ted Louise gemaakt is. De vrouw die weet wat ze wil en daar altijd voor zal gaan.

Ted Louise stelt vrouwen in staat hun dromen na te jagen. Ambitie, functionaliteit, elegantie en empowering zitten in ons DNA. Jouw succes en geluk vormen altijd de basis van onze ontwerpen.

Ted Louise: Gemaakt voor sterke vrouwen, door sterke vrouwen.

Meer dan een tas.

Heritage

“Mijn liefde voor mode heb ik van mijn oma”, zegt Liz. “Als klein meisje zat ik naast haar achter de naaimachine en bewonderde hoe ze met de mooiste materialen de mooiste jurken en jasjes voor ons maakte. Ze was altijd erg gepassioneerd en gedreven voor haar kleinkinderen. Ze inspireerde me met haar gevoel voor stijl.” Waar alles begon als een klein meisje achter de naaimachine is het nu ineens realiteit. “Af en toe heb ik het gevoel dat ik nog steeds dat kleine meisje ben dat naast haar oma zit te dromen over haar eigen merk. Maar het is geen droom meer. Met Ted Louise wil ik mijn drive en passie doorgeven aan de vrouwen die een Ted Louise kopen”.

Ted Louise is een merk gevestigd in hartje Amsterdam en ontstaan ​​uit een directe behoefte aan overzicht in een tas. “Een overzichtelijke tas draagt ​​bij aan een georganiseerd voorkomen en dat draagt ​​bij aan een krachtige en professionele uitstraling”, zegt Liz. “Tijdens mijn baan als inkoper in de mode heb ik veel gereisd. Als ik mijn tas pakte, was ik continu op zoek naar mijn portemonnee, telefoon, paspoort of instapkaart. Ik dacht: dit kan beter! Toen ik aan boord van het vliegtuig stapte, beloofde ik een oplossing voor de chaos in een tas te vinden en besloot ik de perfecte tas te ontwerpen. De tas die de gedreven vrouw overzicht biedt en haar in staat stelt haar dromen na te jagen.” Met deze tas werd het krachtige merk Ted Louise geboren. Het vrijgevochten merk waar klanten zich direct mee kunnen identificeren.

“Voor mij staat de mate van merkidentificatie gelijk aan het succes van een merk” aldus Liz. Met dit in gedachten bouwt ze sinds 2019 met veel energie aan het merk Ted Louise. Liz is een gepassioneerde en authentieke vrouw met een enorme drive en loyaliteit aan haar merk. Haar visie op elegantie en mode wordt vertaald in unieke tassen, speciaal ontworpen voor haar doelgroep.

Ted Louise is meer dan een tas. Het is het merk dat je altijd wil versterken, bij elke stap die je zet. Ted Louise is een merk voor sterke vrouwen, doorsterke vrouwen.

BEKIJK PRODUCTEN

Onze missie

"Bij Ted Louise denken we in mogelijkheden en kansen. We geloven dat iedere vrouw haar dromen waar kan maken. Onze missie is dan ook: "To (em)power woman with a Ted Louise to be the strongest, most origanized and best version of themselves.”