This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

De Must-Have Tassen van 2023: Stijlvol en Praktisch

De Must-Have Tassen van 2023: Stijlvol en Praktisch

Lees hier over verschillende soorten tassen die in 2023 populair zijn.

Welkom bij onze nieuwste modeblog! Vandaag duiken we in de fascinerende wereld van tassen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle clutch voor een avondje uit of een praktische rugzak voor je dagelijkse avonturen, we hebben voor elk wat wils. Laten we samen de meest trendy en functionele tassen van 2023 ontdekken.

  1. De Micro Bag:

In 2023 blijven micro bags een enorme hit. Deze schattige, kleine tassen zijn perfect voor het dragen van alleen de essentie - denk aan je smartphone, lipstick en een creditcard. Ontwerpers hebben zich uitgeleefd op deze minuscule accessoires, met opvallende kleuren, prints en texturen. Ondanks hun kleine formaat zorgen micro bags voor een grote stijlverklaring.

De microbag

  1. De Oversized Tote:

Aan de andere kant van het spectrum zijn oversized tassen niet te missen in de modewereld. Deze ruime tassen bieden meer dan voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden en zijn ideaal voor een dagje uit, werk of zelfs een weekendje weg. Met hun comfortabele schouderbanden en stijlvolle ontwerpen zijn oversized totes een praktische en trendy keuze.

  1. De Rieten Tas:

De zomer van 2023 is niet compleet zonder een rieten tas. Van strandtassen tot boho crossbody exemplaren, riet is een veelzijdig materiaal dat elke outfit een vleugje zorgeloze elegantie geeft. Combineer het met een zomerjurk of een casual outfit voor een moeiteloos chique look.

  1. De Belt Bag:

Hoewel de belt bag al een tijdje in de mode is, is het nog steeds een must-have accessoire in 2023. Deze handenvrije tas, die je om je middel draagt, is perfect voor festivals, reizen of gewoon als je je handen vrij wilt hebben. Met de verschillende ontwerpen en materialen kun je een belt bag vinden die bij elke stijl past. 

De Beltbag

  1. De Structured Crossbody:

Voor een meer gepolijste look is de structured crossbody de perfecte keuze. Deze tassen hebben een gestructureerde vorm en bieden voldoende ruimte voor je dagelijkse essentials. Ga voor een klassiek ontwerp in neutrale tinten voor een tijdloze uitstraling of kies een opvallende kleur om je outfit te laten opvallen.

Conclusie:

Of je nu van micro bags, oversized totes, rieten tassen, belt bags of structured crossbody's houdt, er is een perfecte tas voor elke gelegenheid en stijl in 2023. Vergeet niet te spelen met kleuren, texturen en ontwerpen om je persoonlijke stijl uit te drukken. Welke tas wordt jouw favoriet dit seizoen?