This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

De vijf voordelen van een schoudertas

vijf redenen voor een schoudertas

Wat zijn de voordelen van schoudertassen?

Tassen, ze zijn er in ontelbaar veel verschillende formaten en kleuren. Maar waarom zou je voor een schoudertas gaan? Sit back and relax, dat leggen wij je uit.

Je gaat naar buiten in een geweldige outfit én als kers op de taart heb je de perfecte tas die past bij je outfit. Waar tassen vroeger vooral functioneel waren, maakt een tas tegenwoordig een outfit af. Dit is vooral bij vrouwen zo. Bij mannen slaan de tassen niet helemaal aan, wat wij wel raar vinden, want herkennen jullie het ook als je partner zegt: “Kan je dit even bijhouden in jouw tas?” Koop je eigen tas. Anyway, terug naar tassen. In dit artikel ligt de focus op de schoudertas. De voordelen van een schoudertas.

1. Handig in gebruik

Als we een schoudertas vergelijken met een rugzak, is de schoudertas wel handiger in gebruik. Je spullen hangen veilig onder je arm in plaats van op je rug. Daarnaast kan je gemakkelijk bij je spullen. Bij een rugzak moet je eerst je tas van je rug halen. Bij een schoudertas kan je tas gewoon aan je arm blijven hangen. 

2. Goed formaat

Er is geen vast formaat voor een schoudertas. Doordat er zoveel variatie is in formaten, kan je zelf kijken welk formaat het beste bij je past en die het beste al je spullen kan meedragen.

3. Perfect shop gezelschap

“Ik ga niets kopen, alleen maar beetje rondkijken” zei iedere vrouw ooit. We kennen het allemaal dat je niet van plan bent om iets te kopen en dan met een hele tas vol spullen thuiskomt. Een schoudertas draagt lekker ligt op je schouder en kan tijdens je dagje shoppen jou perfect ondersteunen en al je spullen bij elkaar houden.

Schoudertas Perfect voor shoppen

4. Perfect werkmaatje

Een schoudertas is er niet alleen voor een dagje shoppen of uit, maar ook perfect om mee te nemen naar kantoor. De tassen van Ted Louise zijn speciaal ontworpen om vrouwen te helpen bij het krijgen van overzicht tijdens een drukke dag. Klik hier om de tassen en hun mega handige indeling te bekijken.

5. Maakt je outfit af

We haalde het in het begin ook al af, maar schoudertassen zijn echt een modeaccessoire. Schoudertassen worden gekozen om bij kleding en schoenen te passen. Of je maakt je outfit er net iets spannender mee.

Kortom, een schoudertas is onmisbaar voor je collectie.
Klik hier om onze collectie schoudertassen te bekijken.

De voordelen van schoudertas