This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Vogue x Ted Louise: 11 werktassen die zowel chic als praktisch zijn

Jordan leren laptop tas
Lees hier ons artikel in Vogue magazine11-werktassen-die-zowel-chic-als-praktisch-zijn-225259
©COURTESY OF JIL SANDER

Laten we eerlijk zijn: een mooie werktas kan je (kantoor)outfit maken of breken. Maar je hebt wel een tas nodig waar je laptop in past, met extra vakjes voor al je essentiële spullen. Wil je een praktische en modieuze werktas die niet alleen jarenlang in de mode blijft, maar ook lang meegaat? Geen zorgen, wij hebben een lijstje werktassen samengesteld die precies bieden wat je nodig hebt.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Een werktas voor kantoor

Joanna Bag van Wandler

Wandler knows what a girl wants: een tas inclusief een apart vakje waar een 13 inch laptop in past. Dit veelzijdige model, genaamd de Joanna Bag, heeft een slouchy look die geschikt is voor vele gelegenheden, juist omdat-ie zo draagbaar is. De tas is gemaakt van zacht Italiaans kalfsleer met een dramatisch gevouwen bovenkant die mooi inklapt. Pluspunt: de magnetische sluiting is subtiel en strak.

©DE BIJENKORF

Tas van leer, € 725,00

Schoudertas van Longchamp

Een absolute klassieker voor op kantoor, school of op reis: de opvouwbare schoudertas van Longchamp, waar simpelweg alles wat je nodig hebt voor een drukke dag in past. Deze ruime tas is gemaakt van gerecycled polyamide canvas, leren details en zilveren knoppen. De binnenkant heeft een binnencoating waardoor-ie makkelijk af te nemen is. Ook is de tas beschikbaar in diverse kleuren.

tas van Longchamp voor werk of school
©DE BIJENKORF

Schoudertas met leren details, € 120

Tas van Zadig & Voltaire

Deze Zadig & Voltaire-shopper van canvas met kleurrijke print is een goede keuze als werktas. De tas biedt voldoende ruimte en compartimenten om al je werkbenodigdheden georganiseerd in op te bergen, inclusief een apart ritsvak voor belangrijke documenten. Het duurzame canvasmateriaal zorgt ervoor dat de tas lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik.

Schoudertas
©DE BIJENKORF

Shopper, € 295

Tas van Louis Vuitton

Vintage is altijd een goede keuze, vooral als we het over deze tijdloze en veelzijdige Louis Vuitton Luco-shopper hebben. Het duurzame materiaal en het vakmanschap van Louis Vuitton zorgen ervoor dat de tas lang meegaat, waardoor het een goede investering is. Ook biedt de tas genoeg ruimte en compartimenten om al je werkbenodigdheden georganiseerd in op te bergen, inclusief een apart vak voor een laptop of tablet.

Louis Vuitton
©FARFETCH

Luco shopper, € 996

Shopper van COS

Deze ruime shopper is ideaal om al je benodigdheden voor een werkdag in mee te nemen, inclusief een laptop. De tas is gemaakt van 100 procent gerecycled materiaal, waardoor het een milieubewuste keuze is. Het tweekleurige ruitpatroon zorgt voor een stijlvolle touch, en als kers op de taart wordt de tas geleverd met een bijpassend ritszakje, waarin je waardevolle spullen veilig kunt opbergen.

Shopper van Cos
©COS

Shopper, € 79,00

Tas van SAMSØE SAMSØE

Deze ruime, gestreepte tas met Samsøe Samsøe bedrukking is perfect voor naar kantoor. Hij heeft ruime handvatten waardoor je ‘m comfortabel om je arm kunt dragen. Ook heeft de tas een magnetische sluiting en zowel binnen- als buitenvakken voor extra opbergruimte. De tas is gevoerd en gemaakt van een mix van katoen en polyester, met een tweed textuur. Tres chic!

tas
©SAMSØE SAMSØE

Betty bag, € 130

Tas van Ted Louise 

Deze tas bevat een speciaal compartiment met drukknoop voor je laptop (tot 15 inch) en vakjes voor twee pennen, een paspoort, een A5-notitieboekje en een mobiele telefoon (tot 6,5 inch). Ook heeft dit ontwerp een ritsvak met binnenvak en een apart vakje voor een waterfles, paraplu én sleutels. Met deze functionele eigenschappen houd je gemakkelijk alles georganiseerd.

werktas
©TED LOUISE

Businesstas, € 339,99

Tas van Arket

Deze duurzame tas van katoen en linnen is een uitstekende keuze als werktas. De tas is stevig en heeft slanke leren banden in twee lengtes, waardoor je de tas comfortabel kan dragen om je schouder of in de hand. De katoenen voering heeft een binnenzak met een ritssluiting, waardoor je kleine items veilig kunt opbergen. De tas sluit met een magneet voor gemakkelijke toegang tot je spullen.

Shopper - werktas van Arket
©ARKET

Canvas tas, € 119

Werktas van Michael Kors

Nog een klassieker die lang meegaat: de Ruby-tas van Michael Kors, ideaal voor werkdagen die gemak vereisen. Deze tas is gemaakt van soepel Saffiano-leer en opent naar een volledig gevoerde binnenkant die ruimte biedt aan al je benodigdheden. De tas heeft ruime handgrepen aan de bovenkant en kan daardoor comfortabel over je schouders hangen.

9 werktassen die zowel chic als praktisch zijn
©MICHAEL KORS

Ruby-tas, € 350

Werktas van Ganni

Deze lijst zou niet volledig zijn zonder de toevoeging van de groene werktas van het Scandinavische merk Ganni. Deze tas is gemaakt van gerecycled leer en biedt voldoende ruimte. De tas wordt geleverd met een verstelbare schouderriem en heeft een prachtig afgewerkte binnenkant. Het logo van het merk is in reliëf op de buitenkant van de tas te vinden.

Een werktas nodig? Deze zijn chic en praktisch
©DE BIJENKORF

Banner-tas,  225

Businesstas van O My Bag

Last but not least: deze leren businesstas van het Amsterdamse merk O My Bag. De tas is geschikt voor een laptop tot 15,6 inch. Daarnaast biedt de tas een ruime opbergruimte voor al je andere benodigdheden. Met zijn stijlvolle en functionele ontwerp is deze tas een perfecte match voor naar kantoor.

Een werktas nodig? Deze zijn chic en praktisch
©DE BIJENKORF

Businesstas, € 369