This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

Ontdek Ted Louise

Ted Louise

Voor sterke vrouwen, door sterke vrouwen

Ted Louise stelt vrouwen in staat hun dromen na te streven. Dat doen wij niet alleen. Ambitie, durf, elegantie en organisatie zitten in ons DNA. Wij stellen jouw succes en geluk voorop en vormen dat altijd als basis voor onze ontwerpen. Naast het ontwerpen van luxe tassen willen wij onze klanten graag empoweren in de vorm van een community die wij samen met jou willen opbouwen. Voor sterke vrouwen, door sterke vrouwen. Iedere vrouw is op haar eigen manier een icoon.

Een eerste indruk maak je maar één keer. Met een Ted Louise tas stap je vol vertrouwen elke vergadering binnen. Met dat idee in het achterhoofd ontwierp onze oprichtster Liz de tassen.

Zeg het voort: ben jij een van de vrouwen die zichzelf de trotse bezitter van een originele Ted Louise tas mag noemen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram. Zo blijf je op de hoogte van al het leuks dat Ted Louise de komende tijd te bieden heeft. Heb je nog geen Ted Louise aangeschaft, maar staat deze wel op je verlanglijstje? Wij nodigen je uit om je te abonneren op onze nieuwsbrief en ons te volgen op Instagram via @tedlouise.official