This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

Een leren tas met (veel) vakken

Leren tas met veel vakken TedLouise

Wauw, deze leren tassen hebben veel vakken! 

Op zoek naar je documenten, telefoon of portemonnee in je tas? Of moet je aan een collega vragen of je een pen mag lenen, want je kan die van jou even niet vinden in je tas. En iedere keer als je hem hebt gevonden zeg je: “De volgende tas die ik koop heeft meer vakken!” Waarom kopen we allemaal toch telkens een tas met weinig vakken terwijl we allemaal de irritatie kennen van iets kwijt zijn in onze tas? We kennen het spreekwoord toch wel: “ You never get a second chance to make a first impression?” Wij hebben voor jou leren tassen met héél veel vakjes! Hieronder onze tassen en voor welke gelegenheid ze perfect zijn! 

Een leren laptoptas met (veel) vakken  

Er is niets zo frustrerend als iets kwijt zijn in je tas en al helemaal niet als je goed voor de dag moet komen. Daarom hebben wij een lederen  laptoptas ontworpen met een slimme binnenkant. Het is niet alleen een laptoptas voor kantoor, maar ook voor een dagje winkelen! Onze leren laptoptas  bied je:  

Een georganiseerd voorkomen


We haalden het net al aan, maar we kennen het toch allemaal? De momenten dat je spullen kwijt bent in je tas. Ontzettend frustrerend en dat kan beter! Zo hebben wij aparte vakken voor je paspoort, telefoon, notitieboek, 15,6 inch laptop. Alles is meteen zichtbaar als je de tas opent.  

Geen pennen meer lenen 

Nooit meer een pen te hoeven lenen bij je collega’s. Wij hebben een apart vak waar je, je pennen in kan opbergen. Zo heb je ze meteen bij de hand. 

Nooit meer zoeken naar sleutels 

Al onze tassen hebben een sleutelhaak, waardoor je nooit meer je sleutels hoeft te zoeken in je tas.  

Plek voor je waterfles en zelfs je paraplu 

Wait, what? Is er rekening gehouden met je waterfles en paraplu? Jazeker, niet meer je waterfles ergens laten staan of je paraplu kwijtraken. Gewoon in de daarvoor bedoelde vakken stoppen en je raakt hem niet meer kwijt.  

Van tas tot portemonnee gestyled 

Met onze bijpassende portemonnee die je kan bevestigen in de tas waardoor je ook je portemonnee nooit meer hoeft te zoeken 

Dat is niet alles. We hebben ook de perfecte lederen crossbody ontworpen die geschikt is voor iedere gelegenheid. 

De leren crossbody met een slimme binnenkant 

Onze lederen crossbody de Lilou is dé crossbody waar je niet zonder kan. Met haar unieke binnenkant is zij one of a kind. Zo heeft onze Lilou: 

Een ingebouwde portemonnee 

Zo heb je altijd al je pasjes en geld bij de hand.  

Aparte vakken 

Wij hebben rekening gehouden met vakken voor je paspoort, boardingpass en telefoon. We hebben ook vakken met rits toegevoegd. Die je kan gebruiken om je waardevolle spullen in te stoppen. 

Als je goed naar de collectie van Ted Louise kijkt, is wel meteen duidelijk dat het onze missie was om mode & functionaliteit hand in hand te laten gaan.