This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

Tips om je tas het beste op te bergen

TedLouise

Hoe berg je nou je tas het beste op? Lees hier de vijf tips waarmee jouw tas in topconditie blijft. 

Vrouwen hebben vaak een leren tas voor iedere gelegenheid. Zo kun je niet zonder een mooie laptoptas, schoudertas om naar kantoor te gaan. Een crossbody die je altijd overal mee naar toe kan nemen, clutches, handtassen en vergeet niet je portemonnee. Lees hier onze vijf tips hoe je, je tas het beste kan opbergen. 

1. Maak je leren tas schoon 

Maak je leren tas zowel in de binnen- als buitenkant schoon. Voor de binnenkant: zorg dat alles uit je tas is, keer hem boven de prullenbak om, zodat alle resten eruit vallen. Ga als laatste met een droge doek over de buitenkant van de leren tas om eventuele vuilresten te verwijderen. 

2.Vul je lederen tas op 

Wanneer je, je tas hebt leeggehaald vul hem dan lichtjes op met was keukenpapier of plasticfolie. Zo behoud je leren tas het beste haar vorm. Wij zouden het niet aanraden om kranten te gebruiken. Het zou namelijk kunnen dat die afgeven.  

3. De tassenzak/ dustbag 

Bij iedere bestelling die je doet van Ted Louise krijg je een tassenzak/ dustbag. Het beste is om je tas hierin te bewaren.  De dustbag zorgt ervoor dat je leren tas onder andere wordt beschermd tegen stof en helpt verkleuring van de tas tegengaan.  

 4. De opbergdoos 

Om ervoor te zorgen dat je Ted Louise zo mooi mogelijk blijft, heeft die een plekje in het donker nodig. Wanneer je de tas te veel blootstelt aan licht, is er kans op verkleuring. Wij versturen onze tassen altijd in een witte kartonnen doos. Deze doos is perfect voor het opbergen van je tas.  

 5.  Een tassenorganizer 

Het begrip “schoenenorganizer” is bij velen wel bekend, maar wist je dat er ook tassenorganizers verkocht worden? Deze zien er hetzelfde uit als een schoenenorganizer, maar is speciaal ingericht op de vorm van een tas. Je hangt deze ook in je kledingkast naast je kleding.