This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

Trots op onze powervrouw van de maand februari: Lynndell Melles

Lynndell Melles met de Ana black gold. Onze hoogwaardige leren schoudertas

“Een powervrouw is in mijn ogen een vrouw die niet stopt tot ze haar doel heeft bereikt. Ze weet tijdens haar reis naar succes mensen te inspireren, te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en zij zorgt ervoor dat mensen in hun kracht staan”, aldus onze founder Liz. 

Wij bij Ted Louise, vinden het belangrijk om de inspirerende verhalen achter powervrouwen met jullie te delen. 

Trots op onze powervrouw van deze maand: Lynndell Melles.

Lynndell melles met leren laptoptas

Lynndell is een hard werkende zakenvrouw die met haar 21 jaar startte met haar eigen high-end hospitality agency op. In 2020 plaatste MT/Sproud haar in de 25 onder 25. De rij van jonge, veelbelovende ondernemers onder de 25. Met trots stellen wij aan u voor: Lynndell Melles.
Naam: Lynndell Melles
Leeftijd: 26 jaar
Woonplaats: Amsterdam
Functie: Founder & CEO van Melles People


Wat is voor jou de definitie van een powervrouw?

De definitie van een powervrouw is voor mij: Iemand die onvoorwaardelijk doorgaat, streeft naar wat zij wilt bereiken, liefdevol is, goed communiceert en dat alles zonder zichzelf weg te cijferen. Dit kan uiteraard privé, maar ook op zakelijk gebied. Echt iemand die er 100% voor gaat. Als je googled op: powervrouw, vind je al snel Oprah Winfrey en Serena Willems. Uiteraard fantastische vrouwen, maar ik vind een vrouw die alle ballen tegelijk in de lucht houd, haar kinderen opvoed en een heel huishouden draaiende houdt ook echt een powervrouw. Een powervrouw is veel meer dan iemand die op het eerste gezicht grootste doelen heeft bereikt. 

 

Wat is voor jou the key to succes en hoe uit dit zich in jouw dagelijks leven?

Communicatie is the key to succes. Succes komt voort uit verschillende factoren. Zo geloof ik zelf in de volgende vuistregel; 10% door wat je leert op school, 20% door jouw (professionele) ervaring en 70% wordt bepaald door iemands communicatieve vaardigheden. Luister naar een ander, en begrijp wie er voor je staat. Het gaat erom dat je de juiste communicatiestijl gebruikt bij de juiste persoon. Neem als voorbeeld mijn kantoor team. Iedereen heeft een andere type communicatiestijl nodig, echter, welke dat ook betreft, ik probeer er altijd voor te zorgen dat ik weet wat er nodig is voor die persoon, wat speelt er bij hem of haar, zakelijk maar ook privé. Op deze manier begrijp je de beweegredenen van de ander.

Tijdens alle sollicitatiegesprekken en trainingen die wij geven benadrukken wij ook altijd; Blijf communiceren, want wij kunnen het niet ruiken! Het is niet alleen noodzakelijk voor je werknemers of met je collega's maar ook voor je klanten en in je privé situatie. Blijft communiceren! 

 

Wat heb jij altijd bij je in je tas?

Mijn bankpasjes en lippenstift. Ik heb meerdere bedrijven waar transacties plaatsvinden, mede daarom vind ik het prettig dat ik altijd de juiste kaart gebruik, en de bon juist bewaar. Zo kan ik alles in een keer goed documenteren, geloof mij, dit scheelt veel administratie stress;-) Daarnaast draag ik altijd lippenstift, met lippenstift op voel ik mij zeker, zie je er verzorgd uit en straal je meer. Ik gebruik de basiscode van Kiko de gloss van Chanel.