This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

De crossbody tas: een onmisbaar accessoire voor elke vrouw

Zwarte crossbody tas

Wat is een crossbody tas?

Een crossbody tas heeft één lange band die over het lichaam loopt en waarvan het tasgedeelte aan de voorkant bij het middel rust. Oorspronkelijk werden crossbodytassen gebruikt bij het vervoer van post en andere goederen die door verschillende soorten koeriers werden bezorgd.

Tegenwoordig is een crossbody tas een onmisbaar accessoire in de tassencollectie van elke vrouw. De tassen zijn functioneel, elegant en geschikt voor elke gelegenheid. Lees hieronder wat de voordelen zijn en waarom een leren crossbody tas is aan te raden!

Zwarte crossbody


Voordelen van een crossbody tas

Niet te groot en niet te klein, ze zijn precies de juiste maat wanneer je boodschappen moet doen in de stad of een koffie gaat drinken met een vriendin. Een crossbody tas is de perfecte keuze van dag tot nacht voor veel vrouwen vanwege zijn praktische nut, stijl en flair. Uiteraard zijn crossbody tassen er in vele kleuren, maar veel mensen zullen voor een zwart exemplaar gaan vanwege de veelzijdigheid.

Verder zijn veel crossbody tassen multifunctioneel. De tassen beschikken over veel aparte vakken, mét rits waar je waardevolle spullen in kan opbergen, zodat je nooit iets kwijtraakt. De Lilou crossbody tas van Ted Louise beschikt zelfs over een ingebouwde portemonnee, zo heb je altijd al je pasjes en geld bij de hand. Een georganiseerd leven begint bij een georganiseerde tas!

Crossbody tas met ingebouwde portemonnee


Leren crossbody tas

Goede kwaliteit is een belangrijke factor die meespeelt wanneer je investeert in een nieuwe crossbody tas. Waarom zou je kiezen voor een leren tas in plaats van een kunstleren tas.

De drie belangrijkste voordelen van leer zijn:

  1. Leer is een duurzamer materiaal ten opzichte van kunstleer
  2. Leer is een stevig materiaal
  3. Leer heeft een langere levensduur

De tassen van Ted Louise worden gemaakt met hoogwaardig full grain rundleer. Full grain leer is het allerbeste kwaliteit leer dat beschikbaar is. Het is sterk, duurzaam, ademend en in het begin stug. Elke huid heeft zijn eigen unieke textuur en korrel. Het is een sterk en scheur vast materiaal en naarmate je de tas vaker gebruikt, gaat het leer steeds meer “leven”. Het leer wordt soepeler en het blijft er goed uitzien.

Wil je meer weten over de voordelen van een (full grain) leren tas? Neem een kijkje op deze pagina!

Zwarte leren crossbody tas


Maak kennis met de Sylvie!

Ted Louise heeft een multifunctionele leren crossbody tas ontwikkeld, genaamd de Sylvie, die als een crossbody tas gedragen kan worden. Deze tas is in zowel in zwart als cognac verkrijgbaar en gemaakt met full grain rundleer. Neem een kijkje op onze pagina!