This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

Lees hier dé voordelen van een grote tas

veel voordelen aan een grote tas

Voordelen van een grote tas.

Wij vrouwen zijn heer en meester in de kunst: “Zoveel mogelijk in je tas meenemen gedurende de dag.” Het voordeel is duidelijk: Op alles voorbereid en nooit met lege handen. Wij, vrouwen, zijn absoluut dol op onze handtassen en het is door de eeuwen heen meer geworden dan alleen een tas. Het is een fashion statement dat onze persoonlijkheid kan versterken, al helemaal wanneer we het combineren met de juiste outfit. De keuze is reuze, want er zijn duizenden verschillende soorten handtassen op de markt.

Ga jij voor het model, het materiaal of het formaat? Wij zijn ervan overtuigd dat iedere vrouw in het bezit moet zijn van dé perfect grote handtas van hoogwaardig kwaliteit leer. Waarom? Wij vertellen je graag de voordelen van een grote handtas met hoge kwaliteit leer.

Alles in één met meer ruimte

Allereerst beginnen met het formaat. Een ruime tas kan je voor zoveel gelegenheden gebruiken. Zo ondersteund die je de gehele dag tijdens het shoppen. Kan je hem meenemen voor boodschappen en zie je er stijlvol uit. En is die perfect voor een dagje weg met het gezin. Met een grote handtas hebben we een tas die onze essentiels meedraagt gedurende iedere gelegenheid, zoals make-up ( zo zien we er de hele dag goed uit), onze telefoon, sleutels, een tussendoortjes voor de kids en we kunnen er alles wat we gedurende de hele dag kopen in bewaren. Alles fijn in één tas.

 Een grote leren tas waar alles in past

Hoge kwaliteit is duurzaam 

Wanneer spreken we van een duurzame tas? Een tas die jarenlang meegaat én gemaakt is van een afvalproduct is automatisch een duurzame tas. Waar is deze tas dan van gemaakt? Leer! Wanneer je een lerentas goed onderhoudt, gaat hij ten opzichte van een nep leren of textiele tas jarenlang mee. Daarnaast is leer de huid van een dier. Het is een afvalproduct waar we al eeuwen gebruik van maken. Als we er geen producten van zouden maken, gooien we de dierenhuid weg. Dat is op zichzelf al een duurzaam proces. Lees hier meer over de voordelen van een leren tas.

 Leer maakt een tas duurzaam

Niet voor iedereen 

Een handtas gemaakt van een hoge kwaliteit hangt vaak ook een prijskaartje aan en is daarom niet altijd voor iedereen weggelegd. Dat betekent dat niet het hele straatbeeld loopt met dezelfde tas als jij. Dat is toch ook altijd wel iets wat wij vrouwen willen. Iets wat niet iedereen heeft.

Wil jij geen modeflater slaan en weten welke tas past bij welke gelegenheid? Lees het hier!