This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

Gift Guide: Deze cadeaus zijn perfect voor Moederdag

De cadeau tips voor moederdag

Een presentje voor ieder budget 

Het is bijna weer moederdag. De dag waarop we onze steun en toeverlaat, grootste supporter, rots in de branding en liefste mama extra in het zonnetje zetten. Wil je dit jaar wat anders geven dan een bos bloemen? Wij hebben vijf cadeautips voor je op een rijtje gezet. Deze zal ze met plezier uitpakken. You can’t go wrong!

 

1 Een Woodwick geurkaars

                         Geurkaars van Woodwick

Houdt je moeder van kaarsen? Dan kan een Woodwick kaars niet aan haar collectie ontbreken! Het merk heeft heel veel verschillende geuren en designs. Daarnaast hebben ze een lijn die een knisperend geluid maakt, waardoor het net lijkt alsof de openhaard aan staat. Heerlijk ontspannen!

2 Een wijnproeverij-box

                                     Lekker wijnproeverij bij de wijngallerei                         
Wil je liever wat samendoen met je moeder? Bestel dan een wijnproeverij-box bij De Wijngalerij. Zij maken een selectie van heerlijke wijnen om met je moeder thuis aan tafel te proeven, je kunt hierbij zelfs je voorkeur voor bubbels, wit, rosé, rood of een mix doorgeven. Je ontvangt bij je wijnen informatiekaarten waarop je ook proefnotities kunt maken. En doordat het thuis is hoeft niemand te bobben en kunnen jullie gezellig bijpraten onder het genot van heerlijke wijnen!

3 Paula’s Choice

                                     Giftset Paula's Choice
Dit is een cadeau voor moeders die er alles aan doen om zo jong mogelijk eruit te zien, het ouder worden omarmen en alles ertussen in. Paula’s Choice is een merk voor gezichtsverzorging met als filosofie: Smart, Safe Beauty. Geen onnodige toevoegingen, niet getest op dieren, milieubewust, goed verpakt en wetenschappelijk onderzocht! Geef haar een starters pakket cadeau, zodat ze zelf kan ervaren hoe fijn het is.

4 Een tas van Ted Louise

                                      De Lilou crossbody tas
Het is misschien een beetje een groter cadeau dan je in gedachten had, maar misschien is je moeder rond deze tijd jarig of wil je dit jaar gewoon uitpakken. Ted Louise is een merk gemaakt voor sterke vrouwen, door sterke vrouwen and it’s all about women empowerment. Je geeft daarom ook nog eens een symbolisch cadeau aan je moeder. Met de Lilou, onze crossbody tas is je moeder altijd stijlvol en elegant waar ze ook heen gaat!

5. Een koffietafel boek

                                        Assouline koffietafel boek
Kan de woonkamer wel een kleurrijke opfrisser gebruiken? Nee, we hebben het niet over een bos bloemen, maar een koffietafel boek! Dat is wel even wat anders en prachtig om in alle rust te bekijken. De boeken van uitgeverij Assouline zijn op dit moment erg trending. Assouline heeft inmiddels al meer dan 1500 boeken gepubliceerd met verschillende thema’s als architectuur, art, design, fashion, lifestyle, fotografie en reizen. Kijk online welke uitgave het beste bij jou moeder past.