This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

Hoe kies je de juiste dames laptoptas voor zakelijk gebruik?

Ted Louise zwarte laptoptas

De laptoptas: een onmisbaar accessoire voor elke businesswoman

Door de snelle opkomst van remote werken (thanks to you know who), vervoeren vrouwen hun laptop steeds vaker van kantoor naar huis, waardoor de draagtas voor laptops een onmisbaar accessoire wordt. Als je een drukke zakenvrouw bent, dan weet je hoe belangrijk het is om georganiseerd te blijven. Zelfs de kleinste vertraging in het regelen van dingen kan het verschil zijn tussen succes en falen. Hier zijn drie punten die je moet overwegen bij het kiezen van een geschikte dames laptoptas voor zakelijk gebruik.

1.   Kwaliteit

Kwaliteit is belangrijk bij het kiezen van een laptoptas, want je wilt dat hij comfortabel is, gemakkelijk te gebruiken is en lang meegaat. Kijk niet alleen naar het materiaal waarvan de tas is gemaakt. Kijk ook naar de ritsen, de stiksels op de naden en zakken, en de vulling.

Denk eraan dat kwaliteitsmaterialen je tas geen ton zwaarder maken voordat je er iets in stopt! Zo zal een premium kwaliteit tas van Uiteindelijk moet je de materialen, stijl en kosten tegen elkaar afwegen om de perfecte laptoptas voor jou te vinden.

2.   Functies

Denk na over hoe je je laptop gaat gebruiken en kies een tas die de functies biedt die je nodig hebt. Het is bijvoorbeeld handig om interne vakken te hebben voor je pennen, visitekaartjes en mobiele telefoon. Een clip voor uw sleutels is niet alleen handig, maar maakt het ook een stuk veiliger om 's avonds het kantoor uit te lopen! Het is veel makkelijker om dingen terug te vinden als ze georganiseerd zijn in hun eigen vakjes in je tas!

Gemakkelijk toegankelijke vakken aan de buitenkant zijn ook handig, zodat je snel dingen kunt pakken die je vaak nodig hebt, zoals je vliegtickets en je instapkaart als je op reis bent.

Ted Louise dames laptoptas

3.   Bescherming

Een laptoptas moet niet alleen een tas zijn om je laptop in te vervoeren. Het moet ook een tas zijn om je laptop te beschermen. Dat betekent dat de tas gewatteerd moet zijn (in ieder geval het compartiment waar de laptop in past moet beschermend zijn).

Zorg ervoor dat de voering duurzaam genoeg is om uw laptop te beschermen tegen de dagelijkse schokken en in het onwaarschijnlijke geval dat hij valt. We denken nooit dat we onze laptop zullen laten vallen, en dan opeens... Je weet hoe dat verhaal afloopt. 

De keuze is aan jou!

Nu weet je waar je op moet letten bij de aanschaf van je volgende laptoptas. Neem eens kijkje bij de laptoptassen van Ted Louise! De tassen laten zien dat organisatie en elegantie perfect samengaan. Het model van de laptoptassen zijn tijdloos en elegant. Binnenin is de tas zo efficiënt en georganiseerd dat je alles in één oogopslag kunt vinden.

Zwarte laptop dames