This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

Waarom je wel voor een leren portemonnee moet kiezen

hierom moet je een portemonnee kopen

Lees hier de 5 redenen waarom een portemonnee niet kan ontbreken aan je collectie.

Hoor ik je nu denken: “Portemonnee? We hebben toch tegenwoordig alles op onze mobiele telefoon?” Nee, nee wat zonde! Een portemonnee is echt een onmisbare accessoire voor in je collectie. Laat ons je overtuigen en lees hier de 5 redenen waarom een portemonnee zo geweldig handig is.

Alles in dezelfde stijl

Sorry, we hebben het vaker aangehaald in onze blogs, maar we vinden het zo’n mooi gezegde: “ You can see if a woman has good taste, not by her clothing, but by here accessories.” Het is gewoon echt zo. Wanneer jij een tas hebt met een matching portemonnee, is het wel duidelijk dat jij oog voor detail hebt 

De telefoontas met portemonnee

Het is tegenwoordig helemaal in, de telefoontas waar je ook je pasjes en cash in kwijt kunt. Je volgt dus de laatste trend.

Alles netjes opgeborgen

Denk dat we voor meerdere vrouwen spreken, wanneer we zeggen: “Ik ben het bonnetje kwijt.” Dat is omdat we onze bonnetjes niet op dezelfde plek bewaren. Hadden we toen maar een portemonnee gehad waar we het bonnetje in konden doen. Dan waren we ze niet kwijt geraakt.

Cash

We horen sommige mensen al denken: “ Cash? Wie heeft er tegenwoordig nou nog cash?” Nou er zijn genoeg plekken waar je nog met cash moet betalen. En wat doe je dan zonder portemonnee? Dan laat je het maar slingeren in je tas.

Goede investering

Wanneer je een portemonnee koopt die van echt leer is, dan is het een goede investering. Een leren portemonnee gaat namelijk lang mee, doordat leer een duurzaam product is dat lang mooi blijft. Na verloop van tijd gaat het leer zelfs “leven” zoals echte liefhebbers dat noemen. Je kan er dus lang mee doen.

 

        de vijf redenen voor een portemonnee