This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

Wat is nou de beste dames portemonnee

Wat is nou de beste dames portemonnee

Let hierop bij het kopen van een portemonnee!

Waarom zou ik een nieuwe portemonnee kopen? De portemonnees verdwijnen toch steeds meer uit het straatbeeld? Ho, stop, ho! Dat de portemonnees steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen is niet waar. Dat ze wel steeds kleiner worden is een feit, maar daar zitten allerlei voordelen aan. Wat is nu goed om op te letten als je een portemonnee koopt? Wij hebben hier de vier tips voor je op een rijtje gezet

1. Rits

We haalden het net al even aan, de portemonnees van tegenwoordig worden steeds kleiner en worden soms zelfs ingeruild voor een pasjeshouder. Klein maar fijn! Let heel goed op dat er altijd een rits aanwezig is. Zo kan je, je bonnetjes of kleingeld veilig opbergen

 2. Vakjes

Een overzichtelijke portemonnee is toch iets waar iedere vrouw van droomt? Zorg dat je portemonnee genoeg plek heeft om je bonnetjes, pasjes & geld in te stoppen. Zodat niet alles losligt in je tas.

3. Goedkoop is duurkoop

Het spreekwoord goedkoop is duurkoop gaat bijna altijd wel op. Zelfs bij het kopen van een portemonnee. Wanneer je gaat voor een echte leren portemonnee of pasjeshouder zal je zien dat het een goede investering is die heel lang meegaat!

4. Wat miste je aan je oude?

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen! Nu zeggen we niet dat wij ezels zijn, maar wel dat we leren van onze fouten. Analyseer wat je goed vond bij je oude en portemonnee en wat toegevoegd kan worden.

                                        tips voor de portemonnee