This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

Zonder jas naar buiten mét je telefoon

Zonder jas naar buiten, maar met je telefoon in een crossbody tas

Lekker genieten van het weer zonder jas, maar met je telefoon.

Alles is weer open, bijna weer terug naar het nieuwe normaal en als kers op de taart komt het goede weer dit jaar extra vroeg! Snel de winteroutfits in de kast en naar buiten. Genieten van dat fijne weer op een terras of dansen op een festival. Maar wat te doen met je spullen als je zonder jas de deur uitgaat? Of gekozen hebt voor dat geweldige jurkje zonder zakken? Ga deze zomer perfect gekleed de deur uit met dé crossbody die alles in huis heeft om je te laten genieten van een vrij gevoel.

Niets om handen hebben 

Wat hebben we dat gemist, lekker het terras op of een dansje wagen op je favorieten festival. Hoe deden we dat ook alweer met onze spullen? We hielden onze mobiel, portemonnee, make-up en sleutels de hele dag in onze handen, dat is niet ideaal. Voel ik hier een reden aankomen om iets nieuws te kopen? Want ben jij al in bezit van de perfecte crossbodytas die ervoor zorgt dat je niet al je spullen in je hand hoeft te houden, die je nog steeds dat heerlijk vrije zomergevoel geeft en last but not least: jouw outfit perfect kan afstylen? De perfect crossbody mag deze zomer niet ontbreken in jouw kledingkast!

De verschillende manieren om een crossbody te dragen 

De crossbodytas sluit perfect aan bij het gevoel van deze zomer: Vrijheid! Met een crossbody ben jij helemaal vrij om hem te dragen zoals je wilt. Houd je van traditioneel? Dan draag je hem op de schouder en laat je hem kruislings vallen op je heup.

Wil je traditioneel mixen met wat hipper? Dan maak je de schouderband wat korter en draag je de crossbody meer op je buik. Het is niet alleen een hippere manier, maar ook nog eens handig. Zo kom je gemakkelijker bij je spullen en zakkenrollers zijn kansloos.

Draag je crossbody tas wat hipper

Draag je misschien een kledingstuk wat een mooie print heeft op de borst of een mooie strik en wil je niet dat je tas eroverheen valt? Dat is voor een crossbody geen probleem, want dan draag je hem simpelweg over je schouder en laat je hem langs je lijf op je heupen vallen. Één tas te dragen op drie verschillende manieren. Wij kunnen niet zonder!

De crossbodytas die jou dat vrije gevoel geeft en perfect past bij iedere outfit!


Welke crossbody tas kan meer voor jou doen dan ervoor zorgen dat je, je handen vrij hebt? Dat is de Sylvie. Zij zorgt ervoor dat je overzicht hebt gedurende de hele dag. Hoe kan dat? Nou allereerst al doordat er een vaste portemonnee in zit. Daarnaast is het model elegant en daardoor perfect geschikt voor iedere gelegenheid. Klik hier om de Sylvie te bekijken.

De Lilou de elegante crossbody