This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

Een georganiseerd leven begint bij een georganiseerde tas

een georganiseerde tas

Lees hier tips voor een georganiseerde tas.

We hebben tegenwoordig een druk bestaan. We proberen alle ballen omhoog te houden op werk, de beste mama te zijn voor ons gezin, goed te zorgen voor ons lichaam en ook nog ons sociaal leven te onderhouden. Door dit drukke bestaan, wat gepaard gaat met het ervaren van stress, is het lastig om overzicht te bewaren. “Aanhoudende stress knaagt aan ons brein. Het ondermijnt het geheugen, het vermogen om te plannen en te beslissen. Dat resulteert in een chaotische planning en concentratiegebrek”, zoals professor Korteweg in 2018 zei. De hectiek van het vrouwen bestaan is vaak terug te zien in haar tas. We gaan onze tas dan steeds meer gebruiken als (mini) prullenbak. Wist je dat een georganiseerde tas in ieder geval helpt bij een georganiseerde start van je werkweek? Wij geven een aantal tips die je helpen de nieuwe week te beginnen met een georganiseerde start.

 1. Keep it clean

Hoogstwaarschijnlijk ruim je, je tas op wanneer het echt niet meer kan. Hij zit onder de kruimels, vol met bonnetje, oude documenten en snoeppapiertjes. Geloof ons als we zeggen dat het meer rust geeft als je er een routine van maakt om iedere zondagavond even je tas te legen. Haal alles eruit en gooi je tas leeg boven de prullenbak. De kunst is dan om alleen de spullen terug te stoppen die de aankomende week van toegevoegde waarde zijn.

2. Berg je bonnetjes op

Wie kent het niet, je wil graag het bonnetje hebben, want dat is handig voor de administratie! Vervolgens duw je het bonnetje gewoon in je tas en ben je hem kwijt. De tip hiervoor is: zorg dat je een extra portemonneetje of etui in je tas hebt, waar je de bonnetjes in kan bewaren. Zo heb je ze altijd allemaal op dezelfde plek.

Extra portemonnee waar je bonnetjes in kan bewaren

 3. Geen losse make up

Heb jij ook altijd iets van make-up bij, zodat je voor die meeting jezelf nog even kan opfrissen om er geweldig uit te zien? Gooi die make-up dan niet los in je tas. Niet alleen omdat het rommelig is, maar de make-up kan vlekken maken die er niet meer uit kunnen. Zorg dat je een klein make-up tasje hebt.  

4. Een tas die helpt bij organiseren

Wist je dat er tassen zijn die je helpen bij overzicht krijgen tijdens een drukke dag. Een tas met extra veel vakjes en handigheden, zodat je niets meer hoeft te zoeken. Benieuwd naar deze tassen? Klik dan hier.

Tas met veel vakken die helpt organiseren 

Mocht je ook graag willen weten hoe je het beste je leren tas kan onderhouden. Lees het hier!