This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Gratis verzending boven €100,-

Elegant, functioneel en duurzaam

Mens- en milieuvriendelijk Zeology-Leather

Waarom een leren crossbody tas de perfecte aanwinst is voor elke outfit!

Crossbody tas dames TedLouise

De 3 voordelen van een leren crossbody tas

Een crossbody is een tas die is ontworpen om aan één kant van het lichaam te dragen, met een (vaak) verstelbare band in een lus over de andere schouder. Het tasgedeelte dan rust aan de voorkant van het lichaam.

Moderne crossbodytassen ontstonden in Engeland tijdens de industriële revolutie. Door de toename van het reizen per spoor ontstond er een behoefte aan luxe damescrossbodytassen voor dames die door het land reisden. Tegenwoordig is de crossbody tas ook onmisbaar geworden. Zowel voor dagelijkse activiteiten als avond evenementen is een crossbody de beste tas om alles wat je nodig hebt bij de hand te hebben!

                   kleine crossbody tas

1.  Het ideale formaat tas: klein maar fijn!

Leren crossbodytassen zijn een vaste waarde geworden nu ons leven steeds drukker wordt en we vaak onderweg zijn. Ze dragen alle benodigdheden die je nodig hebt zonder dat ze te zwaar aanvoelen, zodat je je handen vrij hebt om bijvoorbeeld te bellen, berichten te checken, een paraplu vast te houden of een andere tas te dragen. Het ideale formaat dus!

Verder is dit een groot voordeel als je veel reist, zoals de vrouwen tijden de industriële revolutie. Zo heb je altijd je reisdocumenten dichtbij en verminder je de kans op stress op het vliegveld! Hierdoor heb je nog alle tijd om die sales meeting of dat marketingplan voor te bereiden!

2.  Georganiseerd & multifunctioneel!

Crossbody tassen staan bekend als georganiseerd door de vele vakken. Zo beschikt de leren crossbody tas van Ted Louise over een ‘’slimme’’ binnenkant. De tas heeft een ingebouwde portemonnee, waardoor nooit je bankpasjes en geld kwijt kunt raken. Verder is er rekening gehouden met aparte vakken voor je paspoort, boardingpas en telefoon. Enkele vakken hebben een rits, die je kunt gebruiken om waardevolle spullen in op te bergen. Ideaal toch!
 

Crossbody tas met ingebouwde portemonnee

3.  Leren tassen gaan langer mee

Leren crossbody tassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen zijn gemaakt van diverse materialen waaronder leer. Leren tassen hebben veel voordelen ten opzichte van katoen, polyester of kunstleer. Zo kenmerkt leer zich door de sterke structuur. De tas is daardoor minder gevoelig voor slijtage en zal op de lange termijn veel langer meegaan. Een duurzame investering voor de lange termijn dus!

Verder zijn leren crossbody tassen goed te onderhouden. Lees hier hoe je een leren tas het beste onderhoudt!

Maak kennis met de crossbody tas van Ted Louise!

Ted Louise beschikt over een tijdloze crossbody tas, genaamd de Lilou, deze tas is gemaakt van hoge kwaliteit full grain leather. De perfecte crossbody die je op elk moment vergezelt en met zijn elegante looks geschikt is voor elke gelegenheid! De tas is zowel in zwart als cognac met zilveren of gouden details verkrijgbaar. Twee tijdloze kleuren, zodat de tas nog jarenlang meekan. Bekijk de collectie hier!

Cognac crossbody tas TedLouise