This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free Shipping above € 100,-

Elegant, organized and sustainable

People- and environment-friendly Zeology-Leather

Dit is waarom zwart een populaire crossbody kleur is!

Zwarte crossbody

Waarom je zou moeten kiezen voor een zwarte crossbody tas!

Het kiezen van de juiste crossbody lijkt misschien het meest vervelende ding om te doen. Je moet de tas kiezen die niet te omvangrijk is, maar perfect is voor je opbergbehoeften. Je wilt dat het trendy is, maar niet te overweldigend. Je wilt dat het bij je outfit past, maar de kleuren mogen niet vloeken.

Dus, ondanks talloze pogingen om tassen te kopen die bij je persoonlijkheid passen, kies je uiteindelijk voor een zwarte crossbody. Maar het is nooit bij je opgekomen waarom zwart altijd de veiligste keuze lijkt te zijn, toch? Nou, hier zijn enkele redenen waarom de zwarte crossbody tas altijd de go-to tas is!

Zwarte crossbody tas
Kleurstrategie

Zwart is een combinatie van alle kleuren samen. Zwart geeft een gevoel van perceptie en intensiteit. Bij het ontwerpen van crossbody tassen gebruiken ontwerpers vaak zwart om de nadruk te leggen op andere kleuren. Zwart gaat goed samengaat met felle kleuren. Gecombineerd met bijvoorbeeld felle neonkleuren, maakt zwart het totale kleurenpatroon rustiger. Nog belangrijker is dat zwart ook bekendstaat om verfijning dat je vaak terugziet bij luxe ontwerpen en producten.

 
Tijdloze kleur

Het is geweldig om kleuren te mixen en matchen bij outfits, maar dit kan soms best een uitdaging zijn. Andere vinden het simpelweg niet heel belangrijk en besteden niet zo veel tijd aan het kiezen van de perfecte outfit van de dag, vooral als je alleen maar denkt aan die presentatie of aanstaande promotie.

Dus, als een zelfverzekerde en onafhankelijke vrouw, waarom zou je je tijd verspillen met het kiezen van de perfecte kleur voor je tassen als je altijd zwart hebt dat bij zowat alles past? Zwart geeft je nooit de stress van het matchen van verschillende outfits met verschillende crossbody tassen. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren. Het complimenteert elke huidskleur en werkt voor elke gelegenheid. Het laat je outfit er elegant en stijlvol uitzien. Tot slot, het gaat nooit uit de mode!

leren crossbody tas zwart

Back to Black

Zwarte crossbody tassen zijn altijd in de mode. Een zwarte handtas kan worden beschouwd als je "everyday" handtas, omdat deze tas het grootste deel van de tijd zal dragen. Soms voelt het saai aan en er zullen momenten zijn dat je andere kleuren wilt ontdekken. Maar zoals je weet, past zwart overal bij.

Dit is wat zwart zo speciaal en opvallend maakt. Het feit is dat je het grootste deel van je vergaderingen, reizen, en tripjes met deze handtas zal doorbrengen. Maar om de crossbody echt speciaal te maken, moet je de tas kopen dat lang meegaat en dat groot genoeg is om al je spullen op één plaats te houden.

Opzoek naar een zwarte crossbody tas? Bekijk eens de Lilou van TedLouise!