This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free Shipping above € 100,-

Elegant, organized and sustainable

People- and environment-friendly Zeology-Leather

Vier punten waarop je moet letten wanneer je wilt investeren in een crossbody tas!

Crossbody tas dames TedLouise

Hoe kies je een crossbody tas?  

In de drukte en stress van vandaag is het dragen van logge, onhandige tassen niet ideaal. Steeds vaker kiezen vrouwen voor iets praktisch en tegelijkertijd stijlvol. De grote vraag naar crossbodytassen is daarom niet verrassend.

Afgezien van het feit dat crossbody tassen komen in een verscheidenheid van maten, kleuren en vormen, zijn ze ook elegant, volledig hands-free en zal de crossbody tas niet afglijden van je schouder tijdens het lopen. Een probleem waar vrouwen vaak tegen aanlopen is dat ze door het enorme aanbod door het bomen het bos niet meer zien. Waar moet je precies op letten? In dit artikel vindt je verschillende tips om je ideale crossbodytas te vinden!

Belangrijke punten bij het kopen van een crossbody tas

Het dragen van een crossbody op de juiste manier begint met de juiste selectie van de crossbody tas zelf. Er zijn enkele belangrijke punten waarmee je rekening moet houden wanneer je van plan bent om te investeren in een crossbody tas. Vier belangrijke factoren om te overwegen zijn formaat, materiaal, kleur en details. 

1. Formaat

Dit is een belangrijk punt om te overwegen omdat het helpt de juiste tas te kiezen. Als je van plan bent slechts een paar items zoals sleutels, lippenstift en andere essentiële dingen mee te nemen, dan zal een mini crossbody voldoende zijn. Ze zijn leuk en passen bij elke outfit, of het nu een broek en een colbert, een lange jurk, een rok en een blouse of een jumpsuit is.

Als je meer spullen meeneemt, een crossbodytas wilt kopen die bij je kleding past en toch alles kan bevatten wat je mee wilt nemen, ga dan voor een oversized crossbodytas. Om te zorgen dat je niet alles kwijtraakt in een grotere tas kun je kiezen voor een ‘’slimme binnenkant’’, zoals de crossbody tas van Ted Louise. Hierdoor blijft je tas toch geordend. Superhandig!

 

Leren crossbody tas van TedLouise

 

2. Materiaal

Het materiaal dat gebruikt wordt bij het maken van een crossbody bepaalt de levensduur van de tas. Als je wilt investeren in een crossbody tas kies dan voor topkwaliteit materialen, want dit zal ervoor zorgen dat je er nog vele jaren plezier van hebt. Het beste materiaal om te overwegen is leer.

Leren tassen zijn stevig, duurzaam en toch mooi. Bovendien zullen ze niet vervormen met de tijd, maar naarmate je de tas vaker gebruikt, gaat het leer steeds meer “leven”.  De tassen van Ted Louise worden gemaakt van hoge kwaliteit full-grain leer. De beste kwaliteit leder gemaakt van de huid van een rund, die de natuurlijke textuur van leer benadrukt.

3. Kleur

Wanneer je een crossbody tas wilt kopen is erg belangrijk om te weten welke kleur je zoekt. Van subtiel tot gedurfd, effen tot patroon, licht tot donker, ze zijn er allemaal. Bij het kopen van een crossbody tas, is het het beste om te gaan voor jou het meeste aanspreekt. Een aanrader is om te kiezen voor een tijdloze kleur zoals zwart of cognac. Hiermee verklein je de kans dat je snel op de tas bent uitgekeken en hoef je nooit rekening te houden met trends.

4. Details

Er zijn verschillende kenmerken die wat extra kunnen toevoegen aan een crossbody tas. Voorbeelden hiervan zijn het soort sluitingen, het handvat, de riem en het soort versieringen dat wordt gebruikt. Met al deze kleine details kun je een persoonlijk tintje aan een crossbody tas geven, terwijl het er ook stijlvol en praktisch uitziet.